15 anys prenent el pols a la realitat de les cardiopaties i altres malalties cardiovasculars

La Fundació CorAvant neix l’any 2008 amb l’impuls de l’AACIC, l’Associació de Cardiopaties Congènites, per tal d’assegurar els serveis psicosocials i suport emocional per a totes les persones amb cardiopatia congènita i les seves famílies; potenciar i impulsar la recerca per a comprendre les complexitats diàries dels qui viuen amb aquesta patologia; i estar atenta a les noves necessitats d’aquesta població adaptant-se a les noves realitats mèdiques.

L’any 2018, CorAvant centra la seva atenció  psicosocial, emocional, laboral i familiar, a persones joves i adultes que tenen una cardiopatia congènita o diagnosticada en l’edat pediàtrica. L’AACIC s’encarregaria de la infància i l’adolescència, i de les seves famílies

L’any 2022, gràcies a la incorporació del projecte “Connecta’t” a les Unitats de Cardiopaties Congènites de l’Adolescent i l’Adult (UCCAA), CorAvant fa un pas més i obre els seus serveis i projectes a totes aquelles persones que tenen una malaltia cardiovascular.

I, a finals del 2023, iniciem un nou camí amb un nou propòsit: Fer de la Fundació CorAvant l’entitat de referència de les persones amb malalties cardiovasculars.

Últimes notícies

Agenda

Espai per a més grans de 25 anys

L’últim dimecres de mes | Grup 1: de 18.30 a 20 hores i Grup 2: de 20 a 21.30 hores | En línia
Més informació i inscripcions: infogirona@aacic.org o 685 274 405 (Gemma Solsona)

Taller de relaxació Cos i Ment

Cada dilluns de 16 a 17 hores | En línia
Més informació i inscripcions: infobarcelona@aacic.org o 610 468 239 (Rosana Moyano)