A Catalunya hi ha més de 20.000 persones adultes que tenen una cardiopatia congènita sorgida en la infància o la joventut

Els avenços mèdics dels darrers anys han permès que el 95 % dels infants que neixen amb aquesta patologia arribin a l’edat adulta i s’ha reduït l’índex de mortalitat en un 5 %.

Avui en dia, el nombre de persones adultes amb cardiopatia congènita ja supera el nombre d’infants amb la mateixa patologia. 

Ho hem aconseguit!

Ja tenim els 925 € que ens faltaven per les beques de les colònies d’estiu!

Del 16 al 24 de juliol, 36 infants i adolescents gaudiran d’uns dies de lleure i desconnexió enmig de la natura a la Casa Amadeo del Poblenou (parc natural del Delta de l’Ebre). 

Volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Tarragona i l’empresa ELIX Polymers que han col·laborat econòmicament amb el projecte de colònies de l’entitat, i també a totes aquelles persones que han fet una donació.

Projecte d’acollida a persones d’Ucraïna que fugen de la guerra

Sensibles a la situació que està vivint la població d’Ucraïna, la Fundació CorAvant, amb col·laboració de l’Associació de Cardiopaties Congènites (AACIC), durant el mes de març de 2022 inicia el projecte d’acollida de famílies ucraïneses que fugen del conflicte bèl·lic; especialment a aquelles que tenen infants amb cardiopatia congènita, o altres patologies cardíaques, i que no podran rebre atenció als hospitals d’Ucraïna.

De moment, el projecte de l’entitat ja ha acollit 21 famílies ucraïneses, que formen un total de 58 persones, i hi ha 4 famílies que tenen infants amb cardiopatia, i d’altres que també presenten altres patologies.